Liiketoimintatapamme

Ben & Jerry’s pyrkii olemaan sosiaalisesti oikeudenmukainen yhtiö, joka valmistaa jäätelöä. Kolmiosaisen missiomme myötä teemme aina töitä lujittaaksemme yhteisen hyvinvoinnin ajatusta.

Arvoihin perustuva tuotteiden hankinta

Käytämme ainesosiamme ja ostopäätösten voimaa tukeaksemme positiivisia ja järkeviä muutoksia, jotka maistuvat herkullisilta!

Toimittajien moninaisuus -kuvake

Toimittajien moninaisuus

Käytämme yhtiössämme eniten rahaa juuri ainesosiin, joten sillä, keneltä ostamme, on todella merkitystä.

Olemme sitoutuneet kasvattamaan vuosi vuodelta historiallisesti marginalisoitujen ryhmien toimittajien ja yritysten lukumäärää ja osuutta hankintabudjetissamme. Se on tietoinen sijoitus, joka tukee näiden yhteisöjen varojen kasvua.

Yhteiskunnalliset yritykset ja jaettujen arvojen luominen -kuvake

Yhteiskunnalliset yritykset ja jaettujen arvojen luominen

Uskomme, että yritykset voivat saada aikaan hyvää, ja teemme töitä toimitusketjumme monien samalla tavoin ajattelevien yritysten kanssa.

Kumppanimme, kuten Greyston-leipomo mullistavine avoimine palkkausohjelmineen ja Rhino Foods, joka keskittyy palkkaamaan turvapaikanhakijoita, havainnollistavat, miten yhteiskunnallisen mission omaavilla yrityksillä voi olla merkittävä vaikutus maailmaan. Etsimme toimittajiksi samanhenkisiä kumppaneita, jotka jakavat arvomme. Monet niistä ovat sertifioituja B Corp -yrityksiä.

Hyvinvoivat maatilalliset ja työntekijät -kuvake

Hyvinvoivat maatilalliset ja työntekijät

Unelmajäätelömme eivät olisi olemassa ilman maatilallisiamme.

Meitä ohjaavat perusarvomme ja työmme hyvämaineisten kumppaniorganisaatioiden kanssa, kun pyrimme varmistamaan, että kaikki toimitusketjumme maatilalliset ja maatilojen työntekijät aina Vermontin maitotiloilta Norsunluurannikon kaakao-osuuskuntiin voivat hyvin. Uskomme, että ihmisten, joihin toimemme vaikuttavat, tulisi osallistua keskusteluun työoloista ja yrityskäytännöistä. Siksi teemme yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa: Fairtrade Internationalissa puolet yleiskokouksien osallistujista on maatilallisia, ja Milk with Dignity on maatilojen työntekijöiden ihmisoikeuksia koskeva uraauurtava työstandardi.

Elvyttävä maatalous ja eläinten hyvinvointi -kuvake

Elvyttävä maatalous ja eläinten hyvinvointi

Elvyttävä maatalous tarkoittaa ruoan ja karjan kasvattamista yhdessä luonnon kanssa, jotta ekosysteemi pysyy terveenä ja monimuotoisena.

Se on tärkeässä asemassa, kun tavoitteenamme on vaikuttaa ympäristöön positiivisesti. Uskomme karjatalouteen, jossa eläimet ovat terveitä ja joka tuottaa tervettä, rikasta maata ja elvyttää heikentyneitä luonnollisia ympäristöjä.

Ympäristövaikutuksemme

Toimintamme vaikuttaa ympäristöön, ja työmme keskittyy vahingollisten vaikutusten vähentämiseen ja hyvien vaikutusten lisäämiseen. Se ei ole vain ympäristöongelma; se on myös yhteiskunnallisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden ongelma.

Ilmastomuutos-kuvake

Ilmastomuutos

Tiedämme, millainen jalanjälki meillä on, ja teemme töitä kaikissa toimissamme pienentääksemme sitä. Tiedotamme edistymisestämme vuosittain.

Tuottavaa jätettä -kuvake

Tuottavaa jätettä

Jätteemme säilötään metaanimädätyslaitteistoon muiden jätteiden kanssa. Sieltä käsin se tuottaa sähköä maatiloille.

Vastuullisesti tuotettu pakkaus -kuvake

Vastuullisesti tuotettu pakkaus

Kartonkipakkauksemme ovat Forest Stewardship Council -neuvoston sertifioimia. Se tarkoittaa, että ne eivät vahingoita metsäneläimiä, biodiversiteettiä tai kestävyyttä.