Makumestarit

Makumestarimme testaavat jatkuvasti makujen rajoja. Yhtäkään ainesosaa, oli kyseessä sitten perunalastu tai passiohedelmä, ei sivuuteta, kun tarkoituksena on valmistaa uusi ja yllättävä Ben & Jerry’s -maku.

Ingredients in bowls on a table

Makumestarit ovat euforian arkkitehteja. Jälkkärikohtaloiden kutojia. Herkkuhimon hallitsijoita. Jokaisella herkkupalalla ja pyörteellä on tarina, jonka makumestarit ovat kirjoittaneet. He ovat hulluja tiedemiehiä, namikokkeja ja kaikkea siltä väliltä. Kun he eivät yritä keksiä uusia ja jännittäviä makuja faniemme iloksi, he tutkivat uusimpia ruokatrendejä ja pohtivat makoisia jäätelöarvoituksia, kuten miten saada lisää herkkupaloja mahtumaan suupalaan.

Unelmasta jäätelöpakkaukseen

Miten makumestarit tekevät herkullisesta ideasta makunystyröitä kutkuttavan jäätelömaun, jota varten ihmiset jonottavat? Kiva, kun kysyit.

Jäätelöstä saa monella tavalla täydellistä. Makumestarit aloittavat makuprofiilin ideasta. Se voi olla vaikka heidän lempijälkiruokansa, josta esimerkkejä ovat Cookie Dough ja Chocolate Fudge Brownie. Sitten he koettavat keksiä keinon tehdä siitä jäätelöä. Tarkoituksena on tarjota alkuperäisen jälkiruoan kaltainen kokemus aina mausta tekstuuriin ja jopa tuoksuun, mutta jäätelömäisellä ihanuudella lisättynä.

He voivat myös aloittaa työnsä jo olemassa olevan ja fanien rakastaman maun pohjalta. Tällöin he ottavat vaikkapa suklaata tai makeaa kermajäätelöä ja sekoittavat siihen kaikenlaisia keksimiään jännittäviä herkkupaloja ja pyörteitä. Netflix & Chilll’d -maun kanssa he aloittivat pähkinävoijäätelöstä (mahtava lähtökohta), lisäsivät sitten suolarinkeleitä ja pehmeitä suklaaleivoksen paloja, jotta annoksesta saatiin pehmeä ja rapea, makea ja suolainen. Näin jokainen lusikallinen on kuin pieni seikkailu.

Joskus makumestarit heräävät keskellä yötä ja hämmästyvät todella kekseliäästä ideastansa, joka on niin hullunkurinen, ettei maailma kenties ole valmis sille. Näin saamme aivan uusia luomuksia, kuten Sundaes-jäätelöt ja maidottomat versiot. Heidän neroutensa on vailla vertaa, ja olemme kiitollisia, että he käyttävät lahjojaan jännittävien jäätelöiden tekoon. Lusikkatervehdys teille, makumestarit!

Olisiko sinulla hyvä idea seuraavaksi Ben & Jerry’s -mauksi? Haluamme kuulla sen!​