Skip to main content

Three pints of Ben & Jerry's Moophoria Light Ice Cream

 

chunk-swirl-chunk-divider.png

Non-Dairy

Haastoitte meidät kokeilemaan maidotonta ja me teimme sen! Ben & Jerry's Non Dairy -sarjan  maidottomat jäätelöt on tehty manteleista & ne ovat niin täynnä herkkupaloja & -raitoja, että makujen euforia jokaisella lusikallisella on taattu.​

Siis, miksi Non Dairy?

Me kysyimme teiltä. Monilta. Jotkut ovat sitoutuneet vegaaniin elämäntyyliin, kun taas toiset eivät voi tai halua syödä meijerituotteita. Ja kaikki kaipaavat ihania kylmiä herkkuja nautittavaksi. Tiesimme, että kovalla työllä ja kokeilulla voisimme saada aikaiseksi kaivatun maun ja kermaisen koostumuksen. Ja niin me teimme sen.

 

Vegaanisertifioitu

Rakkaat vegaanifanit, olitte sitten odottaneet kolme vuosikymmentä tai kolme päivää päästäksenne herkuttelemaan vegaanisilla Non Dairy -jäätelöillämme, nyt on juhlan paikka!

Yhdessä Vegetarian Unionin kanssa olemme varmistaneet, että Non Dairy -sarjamme jäätelöt eivät sisällä mitään eläinperäistä, kuten kananmunaa, maitotuotteita tai hunajaa. Siitä olemme saaneet merkiksi heidän Vegan -leimansa. Ihailemme ja kunnioitamme valintaanne ja toivomme, että nautitte ihanista vegaanisista herkkupaloista ja -kastikkeista, jotka olemme valinneet tähdittämään näitä reiluja jäätelöitä.

 

Mantelipohjainen

Miksi mantelit? Kokeiltuamme useita eri sekoituksia, makugurumme päättivät, että manteli tarjoaa parhaan 'tyhjän taulun' herkullisille brownie-paloille, pähkinöille ja suklaalle. Jäätelömme ovat niin täyteläisiä ja herkullisia, että lusikoidessasi syvemmälle purkkiin joudut muistuttamaan itseäsi sen olevan maidotonta.

 

Reilua jäätelöä

Reilun kaupan kaakaota, sokeria, banaania ja vaniljaa? Check! Caring Dairy maitoa ja vapaan kanan munia? Ei tällä kertaa! Lue lisää, miten hankimme raaka-aineemme.