Ben & Jerry’sillä me välitämme kaikesta jäätelöömme liittyvästä aina lehmästä tötteröön. Siksi haluamme huolehtia maitotilallisten, tilan työntekijöiden, lehmien ja ympäristön hyvinvoinnista. Jäätelöä ei saa aikaan ilman maitoa, eikä Ben & Jerry’s -jäätelöä synny ilman vaivannäköä ja huolehtimista.

Caring Dairy -ohjelmamme myötä solmimme kumppanuuksia etupäässä kotiosavaltiomme Vermontin tilallisten kanssa, mutta myös tilallisten kanssa Alankomaissa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotta voimme auttaa heitä parantamaan toimintojaan. Mikä on tavoitteemme? Hyvinvoivat maitotilalliset ja tilan työntekijät, terveet lehmät ja ympäristön etu.

Tilallisten ja tilojen työntekijöiden tukeminen

Caring Dairy -missiolle on keskeistä tukea tilallisia. Olemme ylpeitä ollessamme ensimmäinen ostaja, joka on ottanut käyttöön Milk with Dignity -ohjelman. Se on riippumaton tiloilla työskentelevien henkilöiden ihmisoikeusstandardi, joka koskee Koillis-Yhdysvaltojen maitotilojen työoloja. Kun tilallinen osallistuu Caring Dairy- ja Milk with Dignity -ohjelmiin, maksamme heille enemmän, joten kaikki voittavat.

Pidetään lauma terveenä

Olemme aloittamassa maitostandardia yhdessä Global Animal Partnershipin (GAP) kanssa. Se arvioi jokaisen tilan lehmät tarkistaakseen, että ne ovat terveitä ja hyvin hoidettuja. Jokaisen Yhdysvaltain Caring Dairy -ohjelmaan kuuluvan maitotilan on täytettävä riippumattomat, alan johtavat kolmannen osapuolen standardit lehmälauman hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Ympäristönhoidon edistäminen

Ympäristöstä huolehtiminen on tärkeä osa Caring Dairy -ohjelmaa. Ohjelma auttaa tilallisia ottamaan käyttöön elvyttäviä maataloustoimintatapoja ja terveitä ekosysteemejä luovia kasvatustapoja. Maito-ohjelmamme oli ensimmäisiä, joka otti mukaan kestävyysnäkökulman standardeihimme. Nyt menemme vieläkin pidemmälle edistämällä elvyttävää maataloutta. Teemme Yhdysvalloissa yhteistyötä Vermontin yliopiston ja muiden paikallisten yliopistojen maataloustutkijoiden kanssa sekä Caring Dairy -maitotilallisten kanssa, jotta voimme mitata edistymisemme maaperän terveydestä huolehtimisessa, sillä se vaikuttaa merkittävästi vedenlaatuun ja biodiversiteettiin.

Tutustu Caring Dairy -standardeihimme