Salted Caramel Brownie Peace Pop - Bar
Salted Caramel Brownie Peace Pop - Bar

Salted Caramel Brownie Peace Pop

Paksu suklaaleivoskastike ja suklaalastut keskellä kermaista jäätelöä, jossa on pehmeä karamellikuorrutus

Tietoja tästä mausta

Ota suolakinuskin, brownien ja jäätelön yhdistelmä mukaasi menoon! Lusikoita tai kauhoja ei tarvita, vain intohimo elämän makeimpiin herkkuihin. Avaa Salted Caramel Brownie Peace Pop ja anna euforisen seikkailun alkaa!

Saatavuus:

Arvopohjainen hankinta

Ainesosat: Sokeri, vesi, tiivistetty rasvaton MAITO, KERMA (14%), kasviöljyt (auringonkukka, rapsi), kookosrasva, rasvaton MAITOJAUHE, KANANMUNANKELTUAINEN, TÄYSMAITOJAUHE, VEHNÄJAUHO, kaakaomassa, glukoosisiirappi, kaakaojauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, herajauhe (MAITO), MAITORASVA, stabilointiaineet (guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, kaakaovoi, luontaiset aromit, luontainen vanilja-aromi, paparikajauhe. Saattaa sisältää pähkinöitä ja soijaa. > Reilun kaupan sokeri, kaakao, vanilja, yhteensä 26%, hankinnassa käytetään massabalanssia.F

Ravintoainetiedot

  • Vegetarian
  • Kosher Dairy
  • Halal

Recycling

Tavoitteenamme on tehdä parasta mahdollista jäätelöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki vaiheet aina Reilun kaupan sertifioimista raaka-aineista vapaana laiduntavien lehmien maitoon ovat osa iloista matkaa kohti jäätelöeuforiaa. Jokainen euforinen matka vaatii myös loisteliaan lopun… Joten ole kiltti ja heitä tyhjä jäätelöpurkkisi paperinkierrätykseen. Kiitos meiltä kaikilta Ben & Jerry’sillä.