Kun seos on jäädytetty mukavan kermaiseksi ja -5,5 asteiseksi, meillä on kaksi vaihtoehtoa: jos me teemme vain makuja ilman paloja, kuten vanilja tai suklaa, jäätelö pumpataan suoraan täyttökoneelle, mutta jos teemme makuja, joissa on paloja, jäätelöä kulkee hedelmien syöttölaitteen läpi.
Ennen kuin Ben & Jerry's aloitti toimintansa, jäätelön valmistajat laittoivat jäätelöön vain hedelmiä. Siksi konetta, joka "syöttää" paloja jäätelöön, kutsutaan "hedelmien syöttölaitteeksi." Me voisimme keksiä sille uudemman nimen, mutta suoraan sanottuna me olemme aina olleet paljon kiinnostuneempia keksimään uusia kimpaleita, joita voimme syöttää syöttölaitteen läpi, kuten suklaamurukeksitaikinan kimpaleita tai pähkinäsuklaakeksejä, keksejä, karkkeja ja pähkinöitä ja kaikkea siltä väliltä... hedelmien lisäksi!
Hedelmien syöttölaite siis "syöttää" paloja jäätelövirtaan. Palat syötetään yläkautta hedelmien täyttösäiliöön, jonka alaosassa oleva kaira säätelee tasaista kimpalevirtaa tähtipyörään. Kun tähtipyörä kääntyy, se työntää paloja syöttölaitteen läpi kulkevaan jäädytetyn jäätelön virtaan. Jäätelö kulkee lopulta erityisen tehosekoitinosan läpi, joka sekoittaa palat koko jäätelövirrassa varmistaen tasaisen "palojen leviämisen".
Suosikkimaku:
"Chocolate Chip Cookie Dough"
Parasta Ben & Jerry'sissä:
"Työskentelen upeiden ihmisten kanssa, jotka välittävät tarpeeksi tehdäkseen parhaansa, ja me teemme maailman parasta jäätelöä."
Tunnustus:
"Kaivan enimmäkseen vain palat ja pyörteet ulos ja jätän jäätelön sikseen."
– Kathy Jochim
2. / 3. vuoron huolto-ohjaaja