Vanilla Pecan Blondie Jaatelo - Tub
Vanilla Pecan Blondie Jaatelo - Tub

Vanilla Pecan Blondie Ice Cream

Vaniljakermajäätelöä, suolaista kinuskikastiketta, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja kakkupaloja.

Tietoja tästä mausta

Rakastamme pekaanipähkinöitä. Jos meiltä kysytään, tämä herkkuyhdistelmä täyteläistä vaniljakermajäätelöä, täydellisesti karamellisoituja pekaanipähkinöitä, blondie brownie -kakkupaloja ja suolaista kinuskikastiketta on suorastaan euforinen. Ja sen lisäksi Reilu Kauppa -sertifioitu! Makunystyräsi tulevat kiittämään meitä.

Saatavuus:

Arvopohjainen hankinta

Ainesosat: KERMA (28%), vesi, tiivistetty rasvaton MAITO, sokeri, KANANMUNANKELTUAINEN vapaiden kanojen munista, PEKAANIPÄHKINÄ (2,5%), glukoosisiirappi, fariinisokeri, VOI, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, suola, vaniljauute, MAITORASVA, soijaöljy, stabilointiaineet (pektiini, guarkumi, karrageeni), nostatusaineet (natriumvetykarbonaatti, sitruunahappo). Saattaa sisältää hasselpähkinöitä, mantelia, saksanpähkinöitä ja soijaa. > Reilun kaupan sokeri, vanilja, yhteensä 59% ei sisällytä vettä ja maitotuotteita, hankinnassa käytetään massabalanssiaF. Finfo.fairtrade.net/sourcing

Ravintoainetiedot

  • Vegetarian
  • Kosher Dairy

Recycling

Tavoitteenamme on tehdä parasta mahdollista jäätelöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki vaiheet aina Reilun kaupan sertifioimista raaka-aineista vapaana laiduntavien lehmien maitoon ovat osa iloista matkaa kohti jäätelöeuforiaa. Jokainen euforinen matka vaatii myös loisteliaan lopun… Joten ole kiltti ja heitä tyhjä jäätelöpurkkisi paperinkierrätykseen. Kiitos meiltä kaikilta Ben & Jerry’sillä.