Sunny Honey Home

Sitruunanmakuista kermajäätelöä, hunajakaramellipyörre ja sitruunanmakuisia keksipaloja

Tietoja tästä mausta

Tämän kannen alta löydät jotain erityisen makeaa! Sunny Honey Home tarjoaa makuinspiraatiota Marokosta, Afganistanista ja Syyriasta suoraan lusikkaasi. Kehitimme makua yhdessä kahdeksan pakolaistaustaisen yrittäjän ja yrittäjäyhteisön liittolaisten kanssa. Ja mikä vielä parempi? Osa tämän uuden jäätelömaun myynnistä käytetään rahoittamaan pakolaisten johtamia startup-yrityksiä, minkä kautta tuetaan seuraavan sukupolven kukoistamista.

Lisää tästä mausta

Jäätelömaku, jolla on missio. Luotu yhdessä pakolaistaustaisten henkilöiden kanssa.

Olemme innoissamme tästä ennennäkemättömästä jäätelömausta! Se mikä tekee siitä niin erikoisen, ovat sen kehittäneet ihmiset ja heidän intohimonsa sen sisältämiä ainesosia kohtaan.

Tällä hetkellä yli 80 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa ovat joutuneet jättämään kotinsa — ja luku on suurempi kuin koskaan ennen. Ihmiset pakenevat ilmastonmuutoksen, köyhyyden, väkivallan ja sodan vaikutuksia. Maatansa paenneilla henkilöillä on arvokkaita taitoja, ja työ voi auttaa heitä rakentamaan elämänsä uudelleen.

Siksi Ben & Jerry's makugurut yhdistivät voimansa kahdeksan pakolaistaustaisen yrittäjän, ​​TERN:in (The Entrepreneurial Refugee Network) liittolaisten ja maahanmuuttajayrittäjäyhteisön kanssa kehitelläkseen kyseisen maun. He ovat yhdessä työskennelleet tiiminä tuodakseen kotimaidensa maut ja kulttuurin Ben & Jerry's -jäätelöperheeseen.

Paremman yhteiskunnan edistämiseksi Ben & Jerry's on päättänyt lahjoittaa osan Sunny Honey Homen pohjoismaisesta myynnistä saaduista tuotoista voittoa tavoittelemattomalle Nema Problema -organisaatiolle. Nema Probleman päätavoitteena on tehdä Ruotsista paras mahdollinen maa integroitumisen puolesta. Käytännössä tämä tapahtuu mentoriohjelman kautta, jossa Ruotsiin äskettäin saapuneet ihmiset saavat vakiintuneen mentorin, jolla on samanlainen koulutus- ja ammattitausta. Mentorointiohjelman tavoitteena on tukea Ruotsiin äskettäin saapuneita ihmisiä ottamaan askeleita kohti Ruotsin työmarkkinoita.

Lue lisää osoitteesta up-collective.com

Saatavuus:

Arvopohjainen hankinta

KERMA (28%), vesi, tiivistetty rasvaton MAITO, sokeri, VEHNÄJAUHO, glukoosisiirappi, KANANMUNANKELTUAINEN, kookosrasva, hunaja (1%), rasvaton MAITO, VEHNÄTÄRKKELYS, MAITORASVA, stabilointiaineet (guarkumi, karrageeni), suola, luontainen sitruunaaromi, emulgointiaineet (lesitiinit), luontainen sitruuna-aromi muiden luonnollisten aromien kanssa, nostatusaine (natriumvetykarbonaatti). Saattaa sisältää mantelia, hasselpähkinöitä ja saksanpähkinöitä. > Reilun kaupan sokeri, hunaja, yhteensä 55% ei sisällä vettä ja maitotuotteita, hankinnassa käytetään massabalanssiaF. Finfo.fairtrade.net/sourcing Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, kananmunaa, maitoa ja vehnää. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinöitä, mantelia ja saksanpähkinöitä.

Ravintoainetiedot

  • Vegetarian
  • Kosher Dairy
  • Halal

Recycling

Tavoitteenamme on tehdä parasta mahdollista jäätelöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki vaiheet aina Reilun kaupan sertifioimista raaka-aineista vapaana laiduntavien lehmien maitoon ovat osa iloista matkaa kohti jäätelöeuforiaa. Jokainen euforinen matka vaatii myös loisteliaan lopun… Joten ole kiltti ja heitä tyhjä jäätelöpurkkisi paperinkierrätykseen. Kiitos meiltä kaikilta Ben & Jerry’sillä.