Baked Alaska Jaatelo - Pint
Baked Alaska Jaatelo - Pint

Baked Alaska

Vaniljakermajäätelöä, vaahtokarkkipyörre, ja valkosuklaanmakuisia jääkarhukuvioita.

Tietoja tästä mausta

Te pyysitte, me vastaamme! Kuultuamme faniemme pyynnöt tuoda Baked Alaska -jäätelö takaisin, teimme uuden erän, jonka löydät nyt pakastealtaista. Hurraa! Ja koska ilmastonmuutos on tärkeämpi nyt kuin koskaan, ei ole parempaa aikaa syödä jäätelöä, joka muistuttaa meitä siitä, kuinka tärkeää on pitää viileät asiat viileinä. Me jäätelöihmiset tiedämme sen; jos se on sulanut, se on pilalla! Joten ilmaston nimissä ja pitääksemme asiat viileinä, tuomme takaisin tämän upean jäätelömaun, joka on täynnä herkkupaloja!

Saatavuus:

KERMA (27%), vesi, sokeri, tiivistetty rasvaton MAITO, glukoosisiirappi, KANANMUNANKELTUAINEN vapaiden kanojen munista, kookosrasva, TÄYSMAITOJAUHE, KANANMUNANVALKUAINEN, vaniljauute, stabilointiaineet (guarkumi, pektiini, karrageeni), MAITORASVA, emulgointiaine (SOIJALESITIINI). Saattaa sisältää vehnää. > Reilun kaupan sokeri ja vanilja, yhteensä 61% ei sisällytä vettä ja maitotuotteita, hankinnassa käytetään massabalanssiaF. Lisätietoja: info.fairtrade.net/sourcing Sisältää kananmunaa, maitoa ja soijaa. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Ravintoainetiedot

Recycling

Tavoitteenamme on tehdä parasta mahdollista jäätelöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki vaiheet aina Reilun kaupan sertifioimista raaka-aineista vapaana laiduntavien lehmien maitoon ovat osa iloista matkaa kohti jäätelöeuforiaa. Jokainen euforinen matka vaatii myös loisteliaan lopun… Joten ole kiltti ja heitä tyhjä jäätelöpurkkisi paperinkierrätykseen. Kiitos meiltä kaikilta Ben & Jerry’sillä.