Skip to main content

The Time is Now!
Quote by Helen Keller
JK Rowling
martin luther king
Aplodit yhtenäisyydelle

One Sweet World-kampanjassa pyydämme fanejamme valitsemaan yhtenäisyyden eriytymisen sijaan! Yhdessä voimme jakaa positiivisia tarinoita yhteisöistämme, haastaa kansallisuuksiin, rotuihin, varallisuudeen ja uskontoon liittyvät harhaluulot ja auttaa kääntämään ympärillämme kasvaneen pelon ja ennakkoluulojen suunnan.


FAQs
  • Meillä Ben & Jerry'sillä on aina tehnyt mieli jäätelöä ja korjata sosiaalinen epätasa-arvo. Emme pelkää ottaa esille ja tukea meille tärkeitä kysymyksiä ja olemmekin vuosien varrella puolustaneet monenlaisia asioita tasavertaisesta avioliitosta eläinten hyvinvointiin ja politiikkaan - kaikki tämä, jotta maailma olisi ihanampi paikka elää. Ben & Jerry's, yhdessä yli tuhannen muun yrityksen kanssa, pyrkii käyttämään liiketoimintaansa maailman ja ihmisten hyväksi. Kaikkien meille tärkeiden aatteiden keskiössä on tasa-arvoisuus ja tärkein viestimme on rauha ja rakkaus.

  • Ben & Jerry's, yhdessä yli tuhannen muun yrityksen kanssa, pyrkii käyttämään liiketoimintaansa maailman ja ihmisten hyväksi. Helppoa ratkaisua  sosiaalisen epätasa-arvon ja epäoikeudenmukaisuuden ratkaisemiseksi ei ole olemassa. Kannata siis yhteisöllisyyteen  ja harmoniaan kannustavia ideioita ja tekoja yhteisöissämme. Tue ja lisää tietoisuutta ruohonjuuritason aloitteille, jotka edistävät yhteisöjen välistä yhteistyötä ja tukevat yhteisöjen  äänen rakentamista yritysten kasvanutta vaikutusvaltaa vastaan. Takaa kaikista perustavanlaatuisin vapaus - äänioikeus - puhumalla vähemmistöryhmien osallistumisesta demokratiaan ja jaa positiivisia tarinoita yhteisöjen identiteetistä, sillä meidän tulee yhdessä jakaa rauhan ja rakkauden viestiä.

  • Uskomme tulevaisuuden vaurauden riippuvan siitä, kuinka hyvin integroidumme ja kuinka maailman monipuolisuus saadaan valjastettua käyttöömme - brownie-leipureistamme Reilun kaupan maanviljelijöihimme ja yhteisöihimme, joissa toimimme. Sen vuoksi pyydämme sinua - ja miljoonia muita ympäri Eurooppaa - liittymään joukkoomme ansaitsemamme makeamman tulevaisuuden puolesta! Aiomme keskittää voimamme paikallisesti ympäri Eurooppaa, jotta pystymme todella vaikuttamaan työskentelemällä yhdessä ruohonjuuritason organisaatioiden, paikallisten yhteystyökumppaneiden ja tietenkin toistemme kanssa saadaksemme huomiota

  • Totta puhuaksemme: elämme huolestuttavia aikoja. Ilmastonmuutoksella on ollut tuhoisat vaikutukset osaan maailman köyhimmistä ja haavoittuvaisimmista ihmisistä. Lisäksi olemme nähneet kuinka köyhissä oloissa elävät ihmiset ovat menettäneet elämänilonsa ja ja syrjäytyneet. Eriarvoisuus on kasvanut vuosi vuodelta maailman 62 rikkaimman ihmisen omistaessa yhtä paljon kuin puolet maailman ihmisistä! Heikoimmassa asemassa olevien äänet äänet ovat rajattu demokratian ulkopuolelle... ja olemme todistaneet yhteisöjämme hajottavia tapahtumia. Nyt on aika pitää yhtä ja rakentaa yhteistä, makeampaa, tulevaisuutta.

  • Ilman käytettyä äänioikeutta kaikkia ääniä ei ole otettu huomioon. Jos ihmisten mielipiteitä ei oteta huomioon, poliitikot eivät voi rakentaa yhteiskuntaa, joka vastaa ihmisten tarpeita. Tutkimukset todistavat, että kun kansalaiset eivät koe politiikan vastaavan hedän tarpeitaan, he tuntevat olevansa ulkopuoella ja ovat entistä vähemmän halukkaita käyttämään demokraattista äänioikeuttaan. Uskomme, että kannustamalla kaikkia käyttämään äänioikeuttaan, voimme estää pitkän aikavälin syrjäytymistä ja epätasa-arvoa Euroopassa.

Back To Top